В събота се засилих да сменям моторчето за клапата на въздуха. Оказа се че през жабката е невъзможно или поне аз не мога! Затова свалих цялото табло- пак не става. Единствения вариант според мен е да се свали целия въздуховод и така... Затова и взех да сглобявам таблото, както е известно, при разглобяването се сваля волана, респективно се разкача буксата на еърбега. След сглобяването лампата за еърбега на таблото светна и не иска да изгасне- разкачах и закачах буксата- ефект никакъв. Питането ми е нормално ли е това? Ако разкача акумулатора грешката ще се изчисти ли или трябва да ходя при човек, който да я изчисти ( в Бургас кой се занимава с това?); или е някакъв механичен проблем? Тия дни ще пиша по подробно и за свалянето.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лампата на Еърбега свети
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Rigor Покажи съобщениеВ събота се засилих да сменям моторчето за клапата на въздуха. Оказа се че през жабката е невъзможно или поне аз не мога! Затова свалих цялото табло- пак не става. Единствения вариант според мен е да се свали целия въздуховод и така... Затова и взех да сглобявам таблото, както е известно, при разглобяването се сваля волана, респективно се разкача буксата на еърбега. След сглобяването лампата за еърбега на таблото светна и не иска да изгасне- разкачах и закачах буксата- ефект никакъв. Питането ми е нормално ли е това? Ако разкача акумулатора грешката ще се изчисти ли или трябва да ходя при човек, който да я изчисти ( в Бургас кой се занимава с това?); или е някакъв механичен проблем? Тия дни ще пиша по подробно и за свалянето.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Можеш да отскочиш до Радо в Поморие или до Петьо който се намира от Бриколажа на вътре по черния път и почти накрая в ляво. Ако ти трябва телефон на някои от двамата ми пиши на лични.
Ще използвам темата да попитам,някой може ли да предположи,защо постоянно ми се записват грешки за аербега,отивам на диагностика,изчистваме ги и след няколко дни лапата отново светва!Last edited by Quattro; d.m.y г., 21:52.156 2.0TS 155к.с.+ремап
Comment
-
Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщениеОф и такъв филм ли има,незнаех и какво трябва да направя!
P.S. Радо в Поморие няма софтуер за еърбезите на нашите колици.
Единствено при Кафеджиев или АутоПлюс в кв.Победа(базата на Алианц).
Около 30лв беше и на двете места диагностиката.
Един съвет - след като ти видят грешките и ги изчистят ти си ги запиши или искай разпечатка,за анализ при повторен проблем.Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Без да ми е 100 % достоверна информацията на ГТВ са инсталирани 2 модела Еърбег централи.
TRW2 WITH PRETENSIONERS
TRW MY 97
Като TRW MY 97 се поддържа от безплатната част на FiatECUScan- намери си колега с модифициран VAG-COM кабел и пробвайте.
А ако си с еку М1.5.5 най - добре е да си купиш кабел , че имаш и поддръжка на наго и само ще можеш да се закачаш към екуто на двигателя.Last edited by pr_00f; d.m.y г., 19:29.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment